Kenapa Wajib Memilih Coastal Dim Sum?

Pengguna ataupun pembeli adalah istilah luas yang merujuk kepada mana-mana individu atau isi rumah yang menggunakan barang dan perkhidmatan yang dihasilkan dalam ekonomi. Contohnya seperti pembeli dim sum Halal jenama Coastal Dim Sum. Mereka memilih Coastal Dim Sum sebagai pilihan utama sehingga menjadi fenomena di semenanjung Malaysia. Harini min kongsikan 5 sebab kenapa wajib memilih Coastal Dim Sum berbanding jenama lain.

Kenapa wajib memilih Coastal Dim Sum?
1. Pengiktirafan
Produk Coastal Dim Sum telah mendapat pengiktirafan HALAL oleh JAKIM. Selain itu, Coastal Dim Sum juga mendapat pengiktirafan GMP dan MeSTI bagi menjamin kualiti premium produk ini.

Kenapa Wajib Memilih Coastal Dim Sum
Pensijilan tertera di packaging

2. Pelbagai pilihan perisa
Coastal Dim Sum menyediakan 8 jenis pilihan perisa. Setiap satu pek dim sum mengandungi 4 pilihan perisa berbeza. Sangat berbaloi-baloi kan? Makna kata, kastemer tak perlu lagi membeli dim sum dalam kuantiti yang banyak jika mahu nikmati perisa yang berbeza.

Kenapa Wajib Memilih Coastal Dim Sum
8 pilihan perisa

3. Jenama yang dipercayai
Coastal Dim Sum telah menjadi fenomena di seluruh Semenanjung Malaysia. Kini terdapat lebih 200 Agent yang berdaftar. Antara faktor yang menyumbang adalah faktor pembungkusan (packaging). Packaging melambangkan identiti sesuatu produk. Packaging yang menarik dan tampak eksklusif ini mampu meyakinkan bakal kastemer supaya mebeli Coastal Dim Sum. Dan ternyata ianya bukan ‘indah khabar dari rupa’. Bagaimana rupa luarannya, begitulah kualiti rasa didalamnya. Min yakin Coastal Dim Sum berbeza dengan dim sum jenama lain. Korang juga boleh lihat senarai bahan-bahan yang digunakan, maklumat pemakanan yang lengkap, info nutrisi, tarikh luput yang tertera di packaging. So korang takde lah keliru atau was-was untuk membeli dim sum Halal jenama Coastal Dim Sum.

Kenapa Wajib Memilih Coastal Dim Sum
Logo rasmi jenama Coastal Dim Sum

4. Harga berbaloi
“Kenapa perlu berbelanja lebih sedangkan anda dapat berjimat dengan Coastal Dim Sum?”
Coastal Dim Sum lebih berbaloi berbanding dim sum jenama lain yang terdapat di pasaran. Dengan RM35 korang boleh enjoy 8 jenis pilihan dim sum berbeza. Sedangkan jika jenama lain, korang perlu beli sampai 8 paket berlainan jenis dengan kos hampir RM100. Coastal Dim Sum menjimatkan wang anda!

5. Ramuan yang segar
Coastal Dim Sum hanya menggunakan bahan mentah segar yang premium sahaja. Antaranya isi ayam dan udang segar, sayuran seperti lobak merah, cendawan butang, cendawan shiitake, kacang panjang, sengkuang dan banyak lagi sayuran lain. Lihat saja bahan-bahan yang digunakan, tak ternilai rasanya khasiat yang kita dapat daripada 1 biji dim sum.

Kenapa Wajib Memilih Coastal Dim Sum
Antara bahan segar digunakan adalah cendawan shiitake

Kesimpulannya, banyak kelebihan yang korang dapat jika memilih Coastal Dim Sum sebagai menu harian untuk keluarga tersayang. Min pun taknak cakap banyak sebab korang yang dah merasai Coastal Dim Sum mesti akan bagi feedback yang positif right? ­čśÇ (Bukan bodek tapi realitinya)

Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp kami 0199800769 / 0199170769. Dan team kami akan hubungi anda. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *