Hadiahkan Coastal Dim Sum Buat Yang Tersayang

Hadiahkan Coastal Dim Sum Buat Yang Tersayang

Masih belum terlambat rasanya untuk kami ucapkan selamat hari ibu buat semua ibu di luar sana. Hari ini merupakan hari penghargaan buat insan yang bergelar ibu. Hari ibu bukan sekadar untuk mengenang ibu pada hari itu sahaja. Tetapi kita perlu mengenang ibu sepanjang hidup. Hari hari adalah hari sebenarnya. Jadi dah tahu apa hadiah yang ingin diberikan kepada ibu? Apa kata hadiahkan Coastal Dim Sum buat yang tersayang.

Hadiahkan Coastal Dim Sum Buat Yang Tersayang
Coastal Dim Sum mempunyai nilainya yang tersendiri.

Kasih sayang seorang ibu tak terbatas, kasih sayang untuk anak anaknya selalu ada setiap saat, mulai dari kita masih didalam kandungan hingga kita dewasa. Ibu selalu memberikan yang terbaik untuk kita, lalu sudahkah kita membalas jasa jasa ibu. Seorang ibu tidak pernah mengharapkan sesuatu balasan daripada anak anaknya, selain mahu melihat anaknya berjaya dalam hidup.

Untuk berikan penghargaan, ataupun ‘reward’ untuk menghargai jasa ibu, tidak perlu membazir dengan berbelanja diluar kemampuan kita. Cukup sekadar belanja makanan sedap dan berpatutan pun sudah memadai asalkan ianya dapat mengembirakan ratu hati kita.

Selain itu kita boleh memasak untuk ibu. Jarang jarang ibu merasa air tangan anaknya. Yelah bagi anak yang sibuk bekerja di kota, sibuk dengan aktiviti di pejabat dan sebagainya. Aktiviti makan bersama boleh mengeratkan hubungan silaturahim sesama keluarga.

Hadiahkan Coastal Dim Sum Buat Yang Tersayang
Nikmati Coastal Dim Sum bersama keluarga tercinta

Dengan Coastal Dim Sum masak apa pun sedap. Asalkan Halal, berbaloi dan berkhasiat. Nak hadiahkan Coastal Dim Sum frozen untuk ibu pun bagus. Dah lah mudah dan cepat untuk disediakan. Hadiahkan Coastal Dim Sum buat yang tersayang. Mudah dan cepat disediakan. Ibu pasti tersenyum gembira. Coastal Dim Sum ibarat ‘pembantu’ ibu di dapur.

Hadiahkan Coastal Dim Sum Buat Yang Tersayang
Coastal Dim Sum sesuai dijadikan hadiah untuk tersayang.

Coastal Dim Sum tidaklah semahal emas, intan, permata . Apa yang penting adalah nilai keihklasan yang kita berikan itu.

Akhir kata Selamat Hari Ibu kepada ibu ibu sedunia, khususnya kepada ibu min yang tercinta.
Hadiahkan Coastal Dim Sum Buat Yang Tersayang

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami 0199800769 / 0199170769 dan team kami akan whatsapp anda. Boleh juga lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *