Penjimatan Berganda Dengan Coastal Dim Sum

Penjimatan Berganda Dengan Coastal Dim Sum

Sebelum membeli sesuatu produk, apa yang korang titikberatkan? Adakah pada kualiti ataupun kuantiti produk tersebut? Tak semua produk mahal adalah berkualiti. Dan tak semua yang murah tidak berkualiti. Namun berbeza dengan produk Coastal Dim Sum. Haa..nak tahu apa yang anda dapat melalui penjimatan berganda dengan Coastal Dim Sum, jom min kongsikan serba sedikit.

Coastal Dim Sum mempunyai 8 jenis perisa yang memukau selera semua peminat tegar dim sum. Untuk memudahkan semua kastemer, kami menyediakan 3 jenis set combo untuk dipilih iaitu All Chicken, All Seafood dan Mix Combo. Berbaloi baloi kan?

Penjimatan Berganda Dengan Coastal Dim Sum
Terdapat 3 pilihan combo yang menawan selera anda

Selain itu, Coastal Dim Sum juga boleh sesuaikan dengan selera anak anak yang berbeza khususnya untuk keluarga yang mempunyai ahli keluarga yang ramai. Dah tak perlu beli perisa yang sama dalam kuantiti yang banyak sebab dalam 1 pek ada pelbagai perisa, jadi anak anak tak perlu berebut rebut untuk nikmati perisa yang mereka suka.

Penjimatan Berganda Dengan Coastal Dim Sum
Mempunyai 8 jenis perisa dim sum

Harganya pula mampu milik. Boleh dibeli oleh pelbagai golongan pendapatan. Dengan hanya RM16.90 anda dapat menikmati dim sum mewah bersama ahli keluarga tercinta di rumah. Bukan itu sahaja, banyak yang boleh dilakukan dengan Coastal Dim Sum ni. Contohnya boleh di olah pelbagai resepi menarik dan lain dari yang lain seperti Dim Sum Tempura, Nasi Goreng Dim Sum, Sup Dim Sum, Pizza Dim Sum dan banyak lagi menu masakan. Dibawah adalah antara menu Coastal Dim Sum yang anda patut cuba masak di rumah. Untuk lihat resepi dan cara masak boleh singgah di Youtube channel kami.

Penjimatan Berganda Dengan Coastal Dim Sum
Nasi Goreng Dim Sum
Penjimatan Berganda Dengan Coastal Dim Sum
Pizza Dim Sum
Penjimatan Berganda Dengan Coastal Dim Sum
Sup Sayur Dim Sum

Usah lagi bersusah-payah berbelanja mahal di luar rumah. Tak perlu lagi ke hotel hotel, kopitiam untuk menikmati makanan mewah. Dengan Coastal Dim Sum anda hanya perlu kukus, koyak, dan nikmati sahaja di rumah sambil menonton drama kegemaran semua.

Kesimpulannya, banyak kelebihan yang korang dapat jika memilih Coastal Dim Sum sebagai menu harian untuk keluarga tersayang. Min pun tak nak cakap banyak sebab bagi yang dah merasai Coastal Dim Sum ni mesti akan bagi feedback yang positif right? (Bukan bodek tapi realitinya 😀 )

Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp kami 0199800769 / 0199170769. Dan team kami akan hubungi anda. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *