Coastal Dim Sum Kualiti Premium

Coastal Dim Sum Kualiti Premium

Jika mahu melariskan jualan, pasti ramai yang bercakap tentang kehebatan produk masing masing. Namun bukan senang untuk memuaskan kepuasan pelanggan. Berbeza dengan produk Coastal Dim Sum kualiti premium, setanding dengan kehebatan yang diperkatakan. Jom ikuti apa yang menyebabkan Coastal Dim Sum berkualiti premium yang wajib menjadi pilihan ramai?

1) Pilihan combo

Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Coastal Dim Sum menyediakan 3 pilihan combo yang pasti menawan selera semua

Coastal Dim Sum menyediakan 3 jenis combo dim sum berbeza untuk pilihan pelanggan pelanggan. 3 jenis combo tersebut ialah All Chicken, All Seafood, dan Mixed combo. Setiap satu pek mempunyai 4 perisa berbeza. Sangat berbaloi bukan?

2) Bahan yang digunakan

Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Kaya dengan isi udang segar
Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Ketulan sayuran yang sebenar

Coastal Dim Sum hanya menggunakan bahan mentah segar yang premium sahaja. Seperti isi ayam dan udang segar, sayuran seperti lobak merah, cendawan butang, cendawan shiitake, kacang panjang, sengkuang dan banyak lagi sayuran lain. Lihat saja bahan-bahan yang digunakan, tak ternilai rasanya khasiat yang kita dapat daripada 1 biji dim sum tersebut.

3) Pilihan Combo

3 jenis pilihan combo dim sum ialah All Chicken combo, All Seafood combo dan Mixed combo. Kesemua combo Coastal Dim Sum dijamin halal 200%. Walaupun set All Chicken adalah chicken based, dim sum ini masih mengandungi campuran seafood. Cuma kandungan chicken adalah 60% dan 40% seafood.

Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Set All Chicken

Manakala kandungan bahan didalam set All Seafood combo adalah 60% seafood dan 40% chicken.

Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Set All Seafood

4) Pembungkusan

Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Packaging Coastal Dim Sum yang eksklusif

Coastal Dim Sum mempunyai pembungkusan (packaging) yang tersendiri yang menjadikannya lebih eksklusif berbanding dengan produk dim sum lain sehingga menjadi pilihan ramai. Dim Sum akan diletakkan didalam ‘plate’ sebelum dibungkus ke dalam plastik pembungkusan rasmi Coastal Dim Sum bagi menjaga kualiti, rasa, tesktur dan rupa dim sum kami kekal fresh dan tahan lama. Yang penting kebersihannya tetap terjaga dan tidak mudah rosak.

5) Kepadatan dim sum

Coastal Dim Sum Kualiti Premium
“Anak-anak tak suka jenama lain”
Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Sedap sangat
Coastal Dim Sum Kualiti Premium
Encik Somi puas hati dapat makan dim sum halal

Bila dah ramai yang kenali produk Coastal Dim Sum, maka banyaklah himpunan ceritera feedback yang kami terima. Ada yang berkongsi cerita “dim sum juicy habis, lagi sedap dari nugget, boleh dimasak pelbagai kaedah dan banyak lagi”. Ada juga kastemer jawab “suka Coastal Dim Sum ni sebab walaupun dah sejuk tetap lembut dan berjus macam yang baru sudah masak tu”. “Terasa manis-manis dari isi ayam dan udang segar yang ada dalam dim sum, rasa macam bebola gitew. Lain sangat dengan lambakan dim sum yang ada diluar sana”.

Ternyata banyak kelebihan yang korang dapat jika memilih Coastal Dim Sum sebagai menu harian untuk keluarga tersayang. Kualiti premium dan berbaloi. Jadi apa tunggu lagi jom nikmati kelazatan dim sum Halal daripada jenama Coastal Dim Sum sekarang!

Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp kami 0199800769 / 0199170769. Dan team kami akan hubungi anda. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *