Pakej Agent 2020

Pakej Agent 2020

Berminat untuk mulakan bisnes? Tidak tahu apa bisnes yang sesuai? Atau sedang mencari idea bagaimana nak dapatkan duit lebih? Untuk mulakan perniagaan, tak kiralah apa jua bisnes, anda perlu mengambil kira pelbagai aspek penting dan membuat pengiraan secara bijak. Jika tidak, pelbagai masalah akan timbul dan anda mungkin akan kehilangan bajet yang anda dah letak untuk mulakan perniagaan tu. Entry kali ini min akan terangkan detail mengenai Pakej Agent 2020 bagi memudahkan kalian memahami pakej yang ditawarkan oleh Coastal Dim Sum Hq.

Jom jana pendapatan bersama Team Coastal Dim Sum. Untuk tahun ini, kami sediakan beberapa pakej agent 2020 yang bermula dari modal kecil hingga modal yang besar.

Pakej Agent 2020
PAKEJ BASIC

a) Pakej Basic RM235
– 15 pek Coastal Dim Sum
– 700++ edited photos
– Buku panduan Agent (e-book)
– Lifetime Group Coaching
– Daily content untuk post ke FB/IG

Pakej Agent 2020
PAKEJ VIP

b) Pakej VIP RM420
– 30 pek Coastal Dim Sum
– 30 sachet sos pedas
– 10 Flyers
– 700++ edited photos
– Buku panduan Agent (e-book)
– Lifetime Group Coaching
– Daily content untuk post ke FB/IG

Pakej Agent 2020
PAKEJ DIAMOND

c) Pakej Diamond RM600
– 50 pek Coastal Dim Sum
– 50 sachet sos pedas
– 1 Poster
– 1 Bunting
– 10 Flyers
– 700++ edited photos
– Buku panduan Agent (e-book)
– Lifetime Group Coaching
– Daily content untuk post ke FB/IG

Setiap pakej agent 2020 yang kami sediakan mempunyai kelebihannya. Nampak macam mahal kan? Tapi sebenarnya, setiap pakej sangat berbaloi untuk permulaan bisnes kerana pada pakej pendaftaran tersebut, agent sudah boleh mengaut keuntungan dan semestinya agent dapat balik modal yang dikeluarkan. Tak rugi kan?

PAKEJ AGENT 2020

Apa itu lifetime group coaching? Jangan risau, Hq akan berikan bimbingan berterusan pada agent agent dari zero sehingga mahir. Bahkan ayat ayat copywiting juga dibekalkan setiap hari kepada agent supaya mereka boleh mempromosikan produk di laman sosial masing masing.

2) Testimoni Agent Restock Coastal Dim Sum
Siapa kata jual makanan ni tak laku? Asalkan rajin berusaha, dan tidak putus asa dalam mempromosikan produk anda, pastinya sales anda laju. Agent-agent kami berjaya membuktikan bahawa menjual produk ini adalah sangat mudah. Buktinya, lihatlah setiap kali restock je, stok mereka habis. Laku keras macam air terjun bak kata orang.

Pakej Agent 2020
Pakej Agent 2020
Pakej Agent 2020
Pakej Agent 2020

3) Testimoni Coastal Dim Sum selamat sampai
Zaman yang semakin canggih ni, semua orang suka bergerak dengan cepat. Sebab itu, servis penghantaran, terutamanya untuk produk makanan, mendapat sambutan yang menggalakan. Makin lama, makin ramai orang dapat manfaat daripada bisnes ni.

Mesti ada yang ragu-ragu kan? Tahan ke frozen food kalau di pos? Hampir setiap hari kami diajukan dengan persoalan tersebut. Jangan risau, produk kami dijamin akan sampai dengan cepat dan selamat.

Cara penghantaran produk :
Produk kami diletakkan di dalam icebox beserta icepax bagi mengekalkan kesegaran dim sum. Penghantaran Coastal Dim Sum melalui courier Citylink Express. Pelanggan akan menerima parcel tersebut dalam masa 24-36 jam. Kebiasaanya 24jam , jarang lebih dari itu kerana keutamaan diberikan kepada parcel kami (Frozen Item).

PAKEJ AGENT 2020
Kami membuat penghantaran ke agent dan customer yang berada jauh.
PAKEJ AGENT 2020
Setiap hari kami courier kepada agent yang restock.
PAKEJ AGENT 2020

4) Guideline sepanjang masa
Sertai team kami dan rasai sendiri bagaimana layanan kami terhadap agent. Kami sentiasa memberikan yang terbaik untuk agent-agent kami. Itulah gunanya teknologi. Melalui alat peranti yang serba canggih pada zaman sekarang, semuanya di hujung jari. Bagaimana kami salurkan garis panduan pada agent-agent kami? Selain buku panduan yang disediakan, kami juga memberikan video video coaching dan mengadakan kelas melalui saluran tertutup di Facebook. Segala pertanyaan boleh diajukan dan akan dijawab satu persatu.

Puan founder berkongsi tips bisnes

5) Group Whatsapp / Telegram
Kami juga memberikan material untuk marketing menerusi whatsapp dan telegram setiap hari. Antara bahan marketing yang kami sediakan adalah daily content, lebih 700 keping gambar yang telah siap edit dan video video yang menarik.

Edited photos boleh digunakan untuk tujuan marketing Coastal Dim Sum

6) Marketing berterusan dari HQ
Selain itu, perkara yang biasanya ditunggu oleh pelanggan adalah review tentang sesuatu produk. Kelebihan membuat review terutamanya produk makanan adalah sangat penting untuk meyakinkan para pelanggan bahawa produk tersebut berkualiti dan sedap. Bagi menaikkan sales agent agent Coastal Dim Sum, Hq telah menyediakan review daripada influencer terkenal supaya produk dim sum ini lebih dikenali dan mendapat sambutan. 

Secara tidak langsung, agent agent pastinya tidak menang tangan kerana order masuk terlalu banyak. Seronok bukan? Jika ada customer dari mana mana tempat yang ingin menempah Coastal Dim Sum dan memilih untuk COD, HQ akan pass customer tersebut kepada agent berdekatan secepat yang mungkin.

7) Reward yang menarik setiap bulan
Bukan itu sahaja, selain menjana pendapatan dan ilmu bisnes yang tak pernah henti dari HQ Coastal Dim Sum, anda juga berpeluang untuk mendapatkan reward menarik setiap bulan. Reward ini diberikan sebagai ganjaran kepada yang berjaya mencapai target jualan.

PAKEJ AGENT 2020
Sepanjang tahun 2019, HQ menawarkan reward Gold kepada Stokis, Mini Stokis dan juga Agent.
PAKEJ AGENT 2020
Salah seorang stokis menerima reward.

Seperti tahun tahun sebelum ini, Hq sentiasa komited memberikan reward kepada stokis dan agent agent yang menunjukkan prestasi yang memberangsangkan dalam jualan mereka.

Selain daripada gold, Hq juga pernah memberikan reward handbag berjenama kepada stokis yang cemerlang.
Reward Freezer adalah reward yang paling ditunggu tunggu oleh semua Team Coastal.

Kalian dah nampak kan? Seronok niaga Coastal Dim Sum ni. Bukan saja dapat tambah income, dapat pula reward yang Hq tawarkan.

Pencarian agent masih dibuka. Macam mana, kalian berminat untuk grab mana mana Pakej Agent 2020 yang min terangkan diatas? Hubungi kami segera atau klik link dibawah untuk keterangan lanjut.

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Klik link wasap untuk keterangan lanjut http://wasap.coastaldimsum.com/BlogAgent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *