Jana Pendapatan bersama Coastal Delight

Jana Pendapatan Bersama Coastal Delight

Bagi yang berminat berniaga, mungkin ada yang tidak tahu bagaimana ingin bermula, perniagaan apa yang ingin dilakukan dan bagaimana caranya. Jangan risau Coastal Delight kini membuka peluang jana pendapatan bersama Coastal Delight.

Bisnes makanan adalah antara bisnes perniagaan yang sentiasa mendapat permintaan. Pelbagai jenis makanan sama ada makanan tradisional, western, pemanis mulut dan macam macam lagi.

Kebanyakan makanan sekarang boleh didapati secara online sahaja. Industri makanan adalah bidang yang mudah untuk diceburi terutamanya bagi mereka yang berminat dengan makanan dan memasak. Bermula daripada jualan makanan secara kecil-kecilan, restoran, katering, jualan bakeri, makanan frozen, makanan segera dan banyak lagi.

Ada banyak cara buat kerja part time pada masa sekarang. Walaupun bisnes yang bakal diusahakan hanya memerlukan modal kecil, ianya tidak bermakna keuntungan yang bakal diperolehi nanti juga kecil. Dengan bisnes Coastal Delight, anda boleh bermula dari rumah sama ada secara separuh masa ataupun sepenuh masa dan tidak perlukan modal yang besar.

Jana Pendapatan Bersama Coastal Delight

Keistimewaan produk nasi SENANG Coastal Delight
🔥 Tak perlu garam dan gula
🔥 Set lengkap nasi dan gulai
🔥 Penyediaan pantas tak sampai 1 jam
🔥 Dilengkapi beras basmathi, perencah kuah sup dan gulai
🔥 Hanya buka, tuang dan tunggu hingga masak

Disebabkan zaman yang serba sibuk sekarang, kecenderungan Coastal Delight mendapat permintaan ramai adalah tinggi kerana ianya dapat memenuhi permintaan bagi ibu yang bekerjaya, yang tak cukup masa nak masak, yang suka masak tapi sukar nak cari bahan masak dan banyak lagi.

Hidangan 1 set lengkap nasi Coastal Delight ni boleh dihidangkan untuk 5 hingga 7 orang makan. Berbaloi ke puas hati kome? Selain itu, jika anda nak buat bisnes pakej makanan siap pun boleh. Anda boleh target kepada customer yang bekerja di pejabat dan tak sempat nak keluar lunch. Selain itu boleh ambil order untuk mereka yang mempunyai majlis keraian di pejabat, potluck, reunion dan sebagainya.

Gambar hiasan

Sehingga kini makanan tradisional juga menjadi permintaan. Bukan sahaja rakyat Malaysia malah dari pelancong luar yang melancong di negara kita. Selain dapat mengekalkan keaslian resepi turun temurun, kita juga dapat perkenalkan makanan warisan Terengganu seperti menu nasi dagang yang mana ianya juga antara produk ‘hot’ Coastal Delight.

Nasi Dagang Senang Coastal Delight boleh dimasak dalam rice cooker. Senang sangat masak nasi dagang cara ni, tak sampai sejam dah boleh makan. Sungguh senang dan jimat masa di dapur. Sambil masak pun boleh reply Whatsapp dari customer.

Jana Pendapatan Bersama Coastal Delight
Nasi Dagang Senang

Di Malaysia, kita mempunyai pelbagai jenis makanan dengan pilihan harga tertentu. Oleh itu, modal untuk menjalankan perniagaan adalah fleksibel. Sama ada anda mempunyai modal kecil atau besar, anda boleh memilih perniagaan ini sebagai sumber pendapatan tetap atau sampingan.

Kenapa perlu join bisnes Coastal Delight?
1- SENANG sangat. Tak perlu persediaan yang berjam-jam sebelum memulakan perniagaan.
2- Modal yang rendah untuk buat bisnes ini.
3- Pek lengkap yang senang dan lengkap dengan bahan bahan yg diperlukan.
4- Paling best adalah margin untung yang tinggi untuk bisnes makanan.

Ianya bergantung kepada cara anda mengurus dan juga permintaan pada sesuatu servis atau produk.

Pencarian agent telah dibuka. Bagaimana, anda sudah membuat keputusan? Berminat untuk jana pendapatan bersama Coastal Delight? Hubungi kami segera atau klik link dibawah untuk keterangan lanjut.

Sebarang info call/Whatsapp 0199800769 / 0199170769
FB Page : Coastal Delight HQ
IG : coastaldelight_hq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *