Dim Sum Edisi Istimewa (Wafiy)

DIM SUM WAFIY

Hai, Assalamualaikum semua!

Belum terlambat lagi kan min nak ucap Selamat Tahun Baru! Semoga tahun ini lebih baik dari tahun – tahun yang lepas dan semoga kita semua bebas dari wabak Covid -19.

Untuk entri kali ini, min nak kenalkan kepada semua dengan dim sum keluaran syarikat Wafiza One Food Sdn Bhd iaitu salah satu anak syarikat Wafiza Marketing Sdn Bhd.

Dim sum ini dikenali sebagai Dim Sum Wafiy dan mempunyai 5 perisa berbeza. Perisa-perisa yang dikeluarkan ini sememangnya lain dari yang lain. Belum pernah dibuat orang tau. Untuk pengetahuan semua, pengeluaran dim sum Wafiy ini adalah 100% pembuatan dari syarikat Wafiza One Food Sdn Bhd. Pes yang digunakan juga adalah pes buatan sendiri. Kualiti? Sah-sah la kualitinya premium dengan isi yang padat dan rasa yang mewah.

Dah sedia ke semua? Jom kita berkenalan dengan dim sum- dim sum ini.

1. Dim Sum Cheese
Perisa cheese ini sesuai untuk semua peringkat umur terutamanya kanak-kanak kerana perisa ini tidak pedas dan rasa cheese yang sememangnya menjadi kegemaran mereka.

DIM SUM WAFIY
Dim Sum Cheese

2. Dim Sum Asam Pedas
Siapa sukakan lauk asam pedas? Sekarang anda boleh nikmati rasa asam pedas dalam bentuk snek. Yang istimewanya dim sum ni, rasa asam pedas memang betul-betul asli. Yang sukakan menu baba nyonya wajib cuba dim sum asam pedas ini tau.

DIM SUM WAFIY
Dim Sum Asam Pedas

3. Dim Sum Rendang
Nak makan rendang kena tunggu hari raya ke? Dengan adanya dim sum ini, hari-hari seperti hari raya! Dah tak perlu lagi tunggu hari raya baru boleh makan rendang kan?

DIM SUM WAFIY
Dim Sum Rendang

4. Dim Sum Tomyam
Yang ini mesti semua orang suka kan? Rasa dim sum ini sama seperti anda sedang makan tomyam betul kerana rasa tomyam pada dim sum ini betul-betul kaw. Pes yang digunakan untuk hasilkan dim sum ini adalah sepenuhnya buatan tangan pihak produksi syarikat Wafiza One Food.

Dim Sum Tomyam

5. Dim Sum Ayam Udang
Anda suka makan ayam dan seafood sekaligus? Anda boleh mencuba dim sum perisa ini. Dim Sum ini diperbuat daripada gabungan isi ayam dan isi udang yang segar, dijamin berkualiti premium dan sedap.

Dim Sum Ayam Udang

Tersebut adalah perisa-perisa dim sum Wafiy keluaran kami. Tak tergugat ke? Nak tahu macam mana betapa sedapnya dim sum ni? Kena la rasa dulu. Nak rasa, kena la beli. Jadi, kalau yang berkenan dan nak order, jangan segan-segan pm kami ye.

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ dan WAFIY DIM SUM HQ

Klik link wasap untuk keterangan lanjut http://wasap.coastaldimsum.com/BlogAgent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *