Dim Sum Edisi Istimewa

Dim Sum Edisi Istimewa

Assalamualaikum, hai semua! Alhamdulillah, tak lama lagi kita akan bertemu dengan bulan Ramadhan. Kali ini, min nak fokus pada produk baru keluaran Coastal Dim Sum iaitu Combo Edisi Istimewa. Nak tahu apa kaitan combo edisi ini dengan bulan Ramadan? Bila tiba bulan Ramadan, kita akan berpuasa selama sebulan kan?

Sepanjang sebulan nanti, hampir setiap hari juga suri rumah stress berfikir menu hidangan untuk berbuka, moreh dan sahur. Mesti semua tak sabar kan? Sempena bulan Ramadhan, entri kali ini min hanya nak war-warkan pada korang semua, menu mudah untuk dihidangkan sepanjang bulan penuh berkat ini. Nak tahu apa dia? Pastinya Coastal Dim Sum! Sesuai untuk hidangan sepanjang masa.

Jom kita mulakan. Dim sum edisi istimewa ada 3 combo iaitu:

1. Combo Asian
Combo ini sesuai untuk yang sukakan makanan citarasa melayu. Dalam combo ini, terdapat 2 perisa berbeza iaitu perisa ayam udang dan rendang. Wah, ada perisa rendang la! Sesuai juga ni untuk hidang pada hari raya. Kelas gitu!

Dim Sum Edisi Istimewa
Combo Asian

2. Combo Spicy
Siapa yang sukakan kepedasan, combo ini paling sesuai untuk anda! Gabungan perisa yang ada dalam combo ini adalah perisa tomyam dan asam pedas. Dua-dua ada unsur pedas gitu. Rare kan? Lain dari yang lain.

Dim Sum Edisi Istimewa
Combo Spicy

3. Combo Cheesy Thai
Combo ini sangat sesuai untuk kalangan dewasa dan kanak-kanak. Gabungan variasi perisa pedas dan berkeju dalam 1 pek memudahkan anda untuk membuat pilihan. Beli 1 pek, boleh di makan untuk seisi keluarga. Dalam combo ini terdapat perisa tomyam dan cheese.

Dim Sum Edisi Istimewa
Combo Cheesy Thai

Korang dah buat pilihan ke belum? Tak perlu pilih-pilih, beli je semua combo. Sangat berbaloi, pasti tak menyesal! Kami juga membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menjana pendapatan kedua bersama Team Coastal!

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *