KEMPEN EMAS MANIA COASTAL DIMSUM

KEMPEN EMAS MANIA COASTAL

Hai! Untuk makluman semua, pada bulan March dan April 2021, Team Coastal mengadakan Kempen Emas Mania. Sempena kempen ini, HQ berbesar hati untuk hadiahkan emas kepada yang bertuah. Nak tahu tak macam mana nak sertai cabutan bertuah emas mania ni? Jom kita tengok syarat-syaratnya.

1. Pembelian 10 pek Coastal Dim Sum
Dengan pembelian terkumpul sebanyak 10 pek sepanjang bulan March dan April ini, anda layak 1 cabutan bertuah cincin emas dan sekarang ada harga promosi tau. Beli 10 pek, anda jimat RM15. Untuk dapat harga promosi, 10 pek tu kena beli sekaligus la ye.

KEMPEN EMAS MANIA COASTAL
Promosi Mac (Belian 10 pek Coastal Dim Sum)

Nak beli 10 pek, tapi nak beli sikit-sikit? Tak ada masalah. Anda boleh buat belian terkumpul sehingga 10 pek sepanjang kempen ini. Kalau beli 20 pek? Anda akan dapat 2 cabutan! Lagi banyak belian, lagi tinggi peluang yang anda dapat.

KEMPEN EMAS MANIA COASTAL
Pembelian 10 pek Coastal Dim Sum layak 1 Cabutan Bertuah Cincin Emas

2. Pendaftaran Agent Baru Coastal Dim Sum
Jika mendaftar sebagai agent baru pada bulan March dan April ini, anda juga layak untuk menyertai cabutan bertuah cincin emas. 3 pemenang yang bertuah akan dipilih selepas tamat kempen emas mania ini.

KEMPEN EMAS MANIA COASTAL
Pendaftaran sebagai Agent Baru layak 1 Cabutan Bertuah Cincin Emas

Adakah anda salah seorang yang bertuah untuk kempen emas mania Coastal Dim Sum? Cabutan akan dibuat semasa sesi live di page Coastal Dim Sum HQ. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Jom SERTAI segera!

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *