Kelebihan Perniagaan Makanan Waktu Pandemik

Seperti sedia maklum, penularan wabak pandemik COVID-19 yang melanda seluruh dunia memberikan impak yang sangat besar terutamanya kepada ekonomi negara. Walaupun ramai yang terkesan dengan masalah kewangan yang tidak menentu, sudah ramai yang mula mengambil inisiatif dengan berniaga. Antara bidang perniagaan yang diceburi ramai adalah perniagaan makanan. Jadi harini min nak kongsikan mengenai kelebihan perniagaan makanan waktu pandemik.

Faktor kelebihan perniagaan produk makanan waktu pandemik :

  1. Keperluan
    Makanan merupakan keperluan asas manusia. Pengambilan makanan adalah bagi proses pertumbuhan, pemulihan dan pengawalan kesihatan. Jadi netizen akan sentiasa memenuhi keperluan mereka, lebih lebih lagi jika produk makanan itu boleh memberikan manfaat kesihatan kepada mereka. Lebih lebih lagi semasa keadaan pandemik sekarang, ramai yang lebih menitikberatkan penjagaan kesihatan tubuh badan.
  2. Permintaan
    Makanan sejuk beku berpotensi untuk berkembang maju. Kerana produk makanan sejuk beku sentiasa mendapat permintaan dan sentiasa berkembang. Oleh itu tidak kira apa jua jenis makanan yang dijual, permintaan terhadap produk makanan sentiasa ada sepanjang masa. Yang penting sedap, berpatutan, dan boleh berikan manfaat kesihatan seperti Coastal Dim Sum.
  3. Gaya hidup
    Disebabkan gaya hidup kini menyebabkan kebanyakan orang lebih suka menyediakan sendiri makanan di rumah. Untuk pastikan makanan yang disediakan betul betul berkhasiat dan bagus untuk kesihatan, ibubapa memilih produk yang premium dan berkhasiat, antaranya seperti Coastal Dim Sum. Dim sum ni termasuk dalam kategori makanan yang sihat. Maksud min low kalori lah. Jadi sangat sesuai untuk sekeluarga terutamanya anak anak.

Kenapa perlu pilih bisnes Coastal Dim Sum?

a) CARA PENYEDIAAN

Kelebihan Perniagaan Makanan Waktu Pandemik
Agent juga boleh menjual dim sum secara frozen ataupun yang ready to eat.

– Mudah sangat. Tak perlu persediaan yang berjam jam sebelum memulakan perniagaan.
– Tak perlu sediakan bahan bahan yang renyah seperti ikan, ayam, udang, sayuran dan sebagainya. Hanya koyak, kukus..dah siap! Yang penting kena ada Coastal Dim Sum lah.

b) PENJIMATAN

Kelebihan Perniagaan Makanan Waktu Pandemik
Pelanggan lebih suka jika produk yang dijual akan mendatangkan penjimatan ataupun rasa berbaloi.

– Coastal Dim Sum menyediakan 17 jenis perisa. Setiap satu pek mempunyai 4 jenis perisa berbeza. Jadi pelanggan dah tak perlu beli perisa yang sama dalam kuantiti yang banyak sebab dalam satu pek sudah ada pelbagai perisa berlainan. Memang jimat dan berbaloi kan?

c) DIJAMIN HALAL
– Menjual produk makanan bukanlah sesuatu yang boleh dipandang remeh. Banyak standard dan akta yang perlu dipatuhi sebelum memproses dan memasarkan sesuatu produk.
– Coastal Dim Sum menepati standard piawaian yang ditetapkan dan diiktiraf Halal oleh JAKIM, serta mendapat pensijilan daripada GMP dan MeSTI. Jadi anda boleh berniaga Coastal Dim Sum tanpa was was lagi.

d) KIT BISNES YANG LENGKAP
– Dengan adanya Kit ini, agent agent lebih mudah untuk mula berniaga kerana telah ada Kit yang lengkap dan mereka hanya perlu follow sahaja step step yang diberikan dalam e-book panduan agent membuat jualan Coastal Dim Sum.

Apa yang terdapat dalam kit ini? Kalian boleh lihat lebih detail Pakej Agent 2021 yang Coastal Dim Sum sediakan okey.

e) MARKETING TOOLS

Contoh gambar gambar yang telah siap di edit.

– HQ berikan lebih dari 1,400 EDITED PHOTOS yang super duper cantik, daily content, online class serta video video yang menarik untuk agent agent gunakan. Semua AGENT BERDAFTAR diberikan free access untuk download semua marketing material ini di Telegram.

f) KEUNTUNGAN
– Margin untung yang tinggi untuk bisnes makanan. Jika rajin dan istiqomah hasil jualan boleh mencecah sehingga lima angka sebulan.
– Ramai agent kami yang bermula dengan pakej yang berbaloi ini. Dan kini mereka mampu buat jualan empat hingga lima angka sebulan.
– Min kongsikan antara agent dan Executive Partner Coastal yang cemerlang. Ini antara yang sempat min upload yer.

Kelebihan Perniagaan Makanan Waktu Pandemik
Kelebihan Perniagaan Makanan Waktu Pandemik

Banyak kelebihan dan manfaat yang anda perolehi jika memilih perniagaan produk makanan seperti produk Coastal Dim Sum. Jual produk sihat, kualiti kesihatan pun meningkat.

Apa tunggu lagi, ubah kehidupan anda dengan jana pendapatan bersama team Coastal sekarang!

Kami bersedia membantu anda. Kami akan guide anda satu persatu. Klik link dibawah untuk info lanjut.

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Klik link wasap untuk keterangan lanjut http://wasap.coastaldimsum.com/BlogAgent

Leave a Reply

Your email address will not be published.