KAMI BERSAMA ANDA FINALE

KAMI BERSAMA ANDA FINALE

Hai semua, masih ingatkah korang dengan Kempen Kami Bersama Anda yang berlangsung selama tiga bulan iaitu dari bulan Jun hingga Ogos 2021? Harini dah masuk bulan Ogos dimana bulan terakhir kempen ini berlangsung. HQ ada kejutan untuk korang semua sempena Kempen Kami Bersama Anda Finale ini. Nak tahu lebih lanjut, jom min kongsikan.

Sebelum tu izinkan min recap semula Kempen Kami Bersama Anda, mana tahu mungkin ada yang belum tahu mengenai kempen ini kan. Antaranya adalah :

1) Promosi untuk pelanggan Coastal Dim Sum
– Promosi ini adalah terbuka kepada semua pelanggan setia Coastal Dim Sum.

2) Pemberian Voucher
– Pemberian VOUCHER terbuka kepada mana mana agent Coastal yang restock bagi sepanjang kempen ini berlangsung.

KEMPEN KAMI BERSAMA ANDA FINALE

3) Pakej Agent Coastal Dim Sum
– Pakej Agent 2021 ini adalah pakej yang disediakan oleh pihak HQ kepada yang berminat untuk menjana pendapatan bersama Team Coastal.

Pakej Agent 2021

Kalau korang nak tahu lebih detail lagi mengenai ketiga tiga kategori diatas, korang boleh lihat Kempen Kami Bersama Anda ni ye.

Tanpa membuang masa lagi min kongsikan kejutan yang ada dalam Kempen Kami Bersama Anda Finale ni adalah pihak HQ dengan berbesar hati ingin membuat cabutan bertuah CINCIN EMAS kepada AGENT BARU Coastal yang mendaftar sepanjang bulan Ogos ini.

KAMI BERSAMA ANDA FINALE
Pendaftaran sebagai Agent Baru layak 1 tiket Cabutan Bertuah Cincin Emas

Cabutan bertuah ini terbuka kepada agent baru yang berdaftar sepanjang bulan Ogos 2021, dimana korang akan dapat 1 tiket cabutan bertuah. Bukan 1 atau 2 orang pemenang, tapi 10 orang pemenang bertuah tau!

Wow menarik sangat kan! Dah lah dapat join bisnes dengan modal yang berbaloi, dapat pula peluang menang emas!

Macam mana nak join cabutan bertuah emas ni? Caranya cukup senang, korang hanya perlu berdaftar sebagai agent Coastal yang sah melalui pendaftaran Pakej Agent 2021 seperti yang min share diatas, dan korang dah layak untuk dapat 1 tiket cabutan bertuah. Tertakluk kepada terma dan syarat yang ditetapkan HQ.

Adakah anda antara 10 orang yang bertuah untuk Kempen Kami Bersama Anda Finale ini? Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Jom daftar sebagai agent Coastal sekarang!

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera. Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Klik link wasap untuk keterangan lanjut http://wasap.coastaldimsum.com/BlogAgent

Leave a Reply

Your email address will not be published.