Promo Terkini Coastal

Promo Terkini Coastal

Hi, Assalamuailaikum!

Nak tahu tak apa yang menariknya di HQ Coastal pada bulan ni? Ada berita baik untuk penggemar-penggemar semua di mana Team Coastal sepakat nak bagi hadiah kepada yang membeli mana-mana produk Coastal. Untuk makluman semua, pada bulan Julai 2022, HQ mengadakan promo terkini iaitu Promo Beli & Menang dan Restok & Menang. Sempena promo ini, HQ berbesar hati untuk menghadiahkan pelbagai barangan elektrik kepada yang bertuah.

Nak tahu tak macam mana nak sertai cabutan bertuah ni? Mudah je, semudah abc. Mari min terangkan syarat-syaratnya.

1. Pembelian 5 pek produk Coastal
Dengan setiap pembelian combo 5, atau mana-mana 5 pek produk Coastal, anda layak 1 tiket cabutan bertuah barangan elektrik. Nak lebih penjimatan, grab terus la combo 10. Lagi banyak anda membeli, lebih besar peluang untuk menang! Sambil makan, sambil menang. Hadiah bukan calang- calang tau.

Promo Terkini Coastal
Combo 5
Combo 10
Promo Terkini Coastal
Pembelian combo 5 atau mana-mana 5 pek produk Coastal layak sertai cabutan bertuah barangan elektrik

2. Restok 50 points mana-mana produk Coastal
Agent pun boleh dapat hadiah jugak tau, bukan customer sahaja. Tak adil la kan customer je dapat. Untuk agent pula, setiap pembelian 50 pek, anda layak 1 tiket cabutan bertuah. Kalau beli 100 pek, jadi akan dapat 2 tiket! Rugi siapa tak sertai, bukan selalu ada peluang macam ni. Grab 50 pek sekarang dengan Executive Partner anda masing-masing atau boleh direct HQ.

Restok 50 pek dan ke atas, anda layak sertai cabutan bertuah barangan elektrik

15 pemenang yang bertuah akan dipilih untuk setiap kategori. Maknanya akan ada 30 orang pemenang kesemuanya. Adakah anda salah seorang yang bertuah untuk memenangi hadiah dari Coastal? Cabutan akan dibuat semasa sesi live di page Coastal Dim Sum HQ nanti. Jangan lepaskan peluang ini. Jom Beli dan Menang!

Bagi yang nak menjana pendapatan bersama team Coastal boleh klik link dibawah okay ye.

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera.

Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Klik link wasap untuk keterangan lanjut http://wasap.coastaldimsum.com/BlogAgent

Leave a Reply

Your email address will not be published.