October Festive Gift

October Festive Gift

Hi,Assalamuailaikum!
Adakah anda merupakan agent Coastal? Haaa… ada berita baik min nak sampaikan pada korang ni. Mesti semua suka hadiah kan? Untuk makluman semua, pada bulan Oktober 2022, HQ mengadakan October Festive Gift di mana setiap kali korang restok, korang akan dapat hadiah dari HQ. Nak tengok apa hadiah yang HQ sediakan untuk agent-agent semua? Berikut adalah senarai hadiah dan syarat pembelian:

October Festive Gift
October Festive Gift
  1. Hadiah Jute Bag (Pembelian min 15 pek)
  2. Hadiah kaftan (Pembelian min 30 pek)
  3. Hadiah Kain Pasang (Pembelian min 50 pek)
  4. Hadiah Telekung Premium (Pembelian min 100 pek)

Untuk Agent yang restok produk Coastal pada bulan Oktober ini, korang layak mendapatkan hadiah menarik dari HQ. Jangan lepaskan peluang ini. Jarang-jarang dapat peluang ni kan, bukan selalu nak dapat hadiah macam ni. Korang jelas ke dengan syarat-syarat yang min senaraikan di atas? Okay, mari min terangkan secara terperinci ye.

Dengan setiap pembelian minimum 15 pek produk Coastal, korang akan dapat 1 unit jute bag. Nak dapatkan kaftan yang comel-comel? Jangan lupa grab belian minimum 30 pek dimsum. Agent akan dapat hadiah setiap kali restok tau. Jadi, lebih kerap korang restok, lebih banyak hadiah yang korang dapat. 1 unit kain pasang untuk agent yang restok minimun 50 pek. Selain itu, kalau beli minimum 100 pek, agent akan dapat 1 pasang telekung solat tau. Telekung premium tau! Rugi siapa tak restok, bukan selalu ada peluang macam ni. JOM RESTOK SEKARANG!

Bagi yang nak menjana pendapatan bersama team Coastal boleh klik link dibawah sekarang!

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera.

Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Klik link wasap untuk keterangan lanjut http://wasap.coastaldimsum.com/BlogAgent

Leave a Reply

Your email address will not be published.