MENGAPA PERNIAGAAN COASTAL DIM SUM PILIHAN TERBAIK

MENGAPA PERNIAGAAN COASTAL DIM SUM PILIHAN TERBAIK?

Assalamualaikum korang. Lama min tak bersiaran kan? Yang masih setia dengan Coastal Dim Sum, min hargai sangat-sangat. Yang belum lagi kenal Coastal Dim Sum, jom baca apa yang min nak share kali ini. Pada entri kali ini, min nak share mengapa perniagaan Coastal Dim Sum adalah pilihan terbaik untuk korang.

1. PRODUK MAKANAN TIADA RISIKO

Bagi bisnes makanan risiko kerugian agak rendah. Walaupun sekarang ini sudah ramai yang terlibat dalam perniagaan makanan, tetapi peluangnya masih terbuka luas. Peluang perniagaan makanan sememangnya mempunyai potensi yang sangat tinggi untuk berjaya. Siapa je yang tak suka makan. Betul tak? Tak kiralah makanan segera, makanan ekspress mahupun yang siap dimasak, semuanya mempunyai permintaan yang menggalakkan dek kerana zaman yang serba nak cepat ini. Persaingan tentu saja dapat diatasi dengan inovasi dan kreativiti anda mencipta makanan yang baru dan ‘segar’. Memulakan perniagaan dengan Coastal Dim Sum adalah pilihan yang bijak kerana ianya merupakan bisnes makanan yang tiada risiko, mudah,sihat dan menguntungkan.

2. MODAL RENDAH

Benda yang paling best adalah buat bisnes dengan kos yang rendah. Bisnes dan modal tidak dapat dipisahkan. Bisnes modal kecil yang memberikan untung besar sememangnya dicari-cari. Kepada yang baru nak cuba berniaga, mungkin boleh cuba dengan bisnes Coastal Dim Sum. Paling best adalah modal yang sangat rendah untuk buat bisnes ini dan pulangan yang tinggi jika anda membuat bisnes makanan yang dah siap masak. Margin untung yang tinggi untuk bisnes makanan terutamanya yang rajin dan istiqomah menghasilkan jualan hingga boleh mencecah sehingga 4 hingga 5 angka sebulan. Dan yang paling penting kita akan rasa seronok bila dapat puaskan hati customer.

Modal Rendah

3. TAK PERLU ADA FREEZER

Ramai sangat yang berminat untuk join bisnes bersama Team Coastal tetapi rata rata daripada mereka takde freezer. Agent agent Coastal dulu pun ada masalah ini, tapi selepas mereka konsisten lakukan apa yang HQ ajarkan mereka rahsia ni, mereka dah boleh berniaga Coastal Dim Sum tanpa masalah freezer lagi. Anda hanya perlu tunggu order dari customer dan COD ke customer sahaja. Tak perlu susah susah nak simpan stock dalam freezer seperti produk sejukbeku. Jadi anda tidak perlu risau dengan kos membeli peti yang mahal di pasaran semata-mata untuk menyimpan stok dimsum untuk berniaga. Mudah kan?

MENGAPA PERNIAGAAN COASTAL DIM SUM PILIHAN TERBAIK?

4. BIMBINGAN
Dengan sertai Team Coastal dan kami akan guide anda satu persatu. Perniagaan Coastal Dim HQ berikan lebih dari 2000 EDITED PHOTOS yang super duper cantik, e-book panduan agent membuat jualan Coastal Dim Sum, Online Class, Marketing Digital Material dan banyak lagi marketing tools yang akan diberikan. Semua agent berdaftar diberikan free access untuk download semua marketing material ini. Agent tak perlu rasa takut takut dan risau lagi bagaimana mahu mula berniaga Coastal Dim Sum ini kerana kami telah sediakan satu panduan yang lengkap untuk anda berniaga.Selain itu, Anda juga tidak perlu lagi membazir wang dengan menghadiri kelas bisnes berbayar yang mahal mahal. Di Coastal Dim Sum, founder sendiri akan berkongsi tips tips marketing di group agent. Jadi anda hanya perlu follow dan istiqamah berniaga.

MENGAPA PERNIAGAAN COASTAL DIM SUM PILIHAN TERBAIK?
Online Coaching

Macam mana? Menarik kan kelebihan mengapa sertai Coastal Dim Sum ini? Bagi yang nak menjana pendapatan bersama team Coastal boleh klik link dibawah ye.

Whatsapp 0199800769 / 0199170769 dan Team kami akan hubungi anda dengan segera.

Juga boleh lawati FB Page kami Coastal Dim Sum HQ

Klik link wasap untuk keterangan lanjut http://wasap.coastaldimsum.com/BlogAgent

Leave a Reply

Your email address will not be published.